Touto cestou bych chtěl ještě jednou poděkovat všem účastníkům turnaje Jiráskův memoriál 2005 za to, že si z velké nabídky turnajů vybrali právě ten náš. Pryč jsou doby, kdy turnajů bylu žalostně málo a kdy šanci dostat se na nějaký ten turnaj (zvlášť kandidátský) dostávali pouze členové pořádajících klubů, či jejich spřízněné duše. Vždyť, koneckonců, to byl i důvod pořádání prvního ročníku Jiráskova memoriálu. Ne uspořádat nějaký megaturnaj, ale poskytnout šanci šachistům z Rakovníka a okolí zahrát si v dobrém turnaji.

Dlouho byl A turnaj pořádán jako uzavřený, ale móda a nekázeň přihlášených nás donutili přejít na švýcarský systém. To nám ale zase naopak poskytlo možnost oslovit více šachistů a rozšířit tak okruh lidí, kteří budou na Rakovník v milém (alespoň doufáme) vzpomínat.

Jsme rádi, že se nám podařilo i s počtem 90-ti účastníků udržet turnaj v domácím prostředí. A právě za toto Vám chceme poděkovat. Vždyť právě Vy, kteří k nám jezdíte již pravidelně, i Vy, kteří se přijedete jednou za čas podívat, svým chováním určujete ráz turnaje.

Děkuji Vám, že funkce rozhodčího se u nás stala jen administrativní prací, že není potřeba řešit žádné spory a že duch fair play se vznáší nad celým turnajem!

Snad se některým z Vás zdá toto poděkování příliš sentimentální a nostalgické, ale já myslím, že v této době, kdy pokračování této rakovnické tradice je krajně nejisté, je nutné.

A nyní již přejděme k tomu, co na této stránce hledáte.

Zde jsou výsledky skupiny A i s ELO FIDE.
Turnaj A byl hrán jako přebor SŠS - účastníci kategorie muži jsou označeni červenou barvou.
V kategorii H20 je pořadí následující:   1. Oulovský Pavel         2. Ambrož Jan          3. Slanec Jan
V kategorii H18 je pořadí následující:   1. Oulovský Pavel         2. Slanec Jan

Zde jsou výsledky skupiny B i s LOK.

A zde najdete výsledky pátečního nohejbalového turnaje.